Hoppa till sidans innehåll

Om konståkningsklubben


UVKK (Upplands Väsby Konståkningsklubb) bildades 1977 som en ren konståkningsförening. Det har under åren som gått både funnits verksamheter med singelåkning, paråkning och synkronåkning. Föreningen skapades och drivs fortfarande ideellt av åkarnas föräldrar. Verksamheten riktar sig till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar och verksamheten är förlagd till Upplands Väsby, Vilundaparken.

I UVKK finns det nybörjargrupper samt grupper med individuell träning för de som kommit längre. Vi har flera åkare som tävlar i konståkning.

Klubben verkar aktivt för en god föreningsanda, en stark klubbkänsla och arbetar mycket med respekt mot varandra, åkare emellan och även tränare och föräldrar. Vi uppmuntrar till samarbete mellan åkarna och deras familjer. Alla äldre åkare uppmuntras att vara faddrar för yngre åkare och för nya medlemmar och deras föräldrar. Vi har ett stort föräldraengagemang i klubben. Ledorden i UVKKs värdegrund är: lika värde, glädje, trygghet, motivation, kamratskap och engagemang.

UVKK erbjuder både elit- och breddsatsning inom konståkning med en målsättning att samtliga tävlingsåkare ska få tävla under varje säsong.

Träningen i UVKK är utformad så att den stödjer den enskilda åkares utveckling. Klubben erbjuder en allsidig träning. Fokus ligger på isträning, konditions- och styrketräning som alla lika viktiga komponenter.

Läs mer om UVKK i menyraderna till vänster.

Uppdaterad: 16 MAR 2018 19:58

Postadress:
Upplands Väsby KK - Konståkning
c/o Marcia Nilsson, Norrtorpsvägen 15B
19571 Rosersberg

Besöksadress:
Vilunda Ishall, Husarvägen 25
19479 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info