Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Huvudtränare:

Izabela Corb

 

Förre detta elitåkare som sedan jobbat som tränare och huvudtränare i 10 år. Jag har svenska konståknings förbundets högsta tränar utbildning steg 4B och Utbildad kursföreläsare. Har även utökat min tränarkompetens och varit auskulterande tränare hos svenska och ryska topptränare Alexander Vedenin, Cecilia Willberg och Victor Kudriatsev. Jag är även utbildad idrottskonsulent från Bosön och gruppträningsinstruktör.

 

Shania Mohammad

Jag har arbetat med skridskoskolan från 2013 och sedan hösten 2015 har jag arbetat som konståkningstränare. Jag har grundutbildning samt steg 1A enligt SKF. Min konståkningskarriär varade mellan 8 till 9 år och jag har tävlat mer än hälften av denna tid. Jag läser sista året på gymnasiet.

 

Frida Ballotte

Jag har vart aktiv åkare i klubben i ungefär 10 år och har under min karriär tävlat i A-serien i Sverige men även tävlat utomlands. Efter avslutad karriär har jag fortsatt i klubben som tränare. Jag har grundutbildning samt utbildning steg 1A och ska mot hösten gå steg 1B. Att vara konståkningstränare tycker jag är världens roligaste jobb.
 
Ella Marjakangas
Jag har arbetat som tränare främst för konståkningskolan / skridskoskolan sedan VT2015, men jag har också tränat åkare i högre grupper. Jag har själv varit aktiv åkare i ca 8 år och jag tävlade i 5 år.
Jag har grundutbildning enligt SKF. Konståkning har varit och är fortfarande ett av mina största intressen. Jag går mitt sista år på gymnasiet. 
 

Rebecka Jarkovsky

Sofia Paldanius

Selma Zilic

 

Vi hjälper till i skridskoskolan och Konståkningsskolan:

Olivia Kuronen

Filippa Ekholm

Ellenor Böschen

Linn Hilmerstam

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 SEP 2018 20:56 Skribent: Mari Ganson

Postadress:
Upplands Väsby KK - Konståkning
c/o Danijela Stanarcic, Hammarbyvägen 7
19436 Upplands Väsby

Besöksadress:
Vilunda Ishall, Husarvägen 25
19479 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info