Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


UVKK Integritetspolicy

 

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataskyddsförordningen (GDPR – General Data ProtectionRegulation), vilket gör att kraven för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt förändras något. Dataskyddsförordningen GDPR innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet och i enlighet med GDPR arbetar vi med att säkerställa hanteringen av personuppgifter. 

Integritetspolicyn beskriver hur och varför vi sparar dina personuppgifter i föreningen. Vi har information om våra medlemmar och partners/sponsorer. Vi sparar dina personuppgifter och/eller kontaktuppgifter för att kunna hantera ditt medlemskap/partnerskap och/eller sända information till dig. För medlemmar under 18 år sparar även målsmans kontaktuppgifter. 

Uppgifterna ska användas till: 

  • Medlemsregister 

  • Fakturering 

  • Kommunikation och informationsspridning 

  • Anmälan till tävlingar och tillhandahålla statistikuppgifter för resultat 

  • Införskaffande av licenser 

  • Tillhandahålla statistikunderlag till Svenska konståkningsförbundet 

  • Aktivitetsregistrering (LOK) 

 

Medlemsregister 

  • Föreningens medlemsregister innehåller endast nödvändig fakta för att kunna utföra för föreningen nödvändiga funktioner, se ovan. 

  • Föreningen har INTE för avsikt att registrera uppgifter av känslig karaktär, så som hälsa, religiös åskådning eller politiska åsikter. 

  • För att skydda medlemmarnas e-post adresser använder vi dold kopia (bcc) vid utskick. 

  • Påskrivna avtal och policyshanteras av styrelsen och förvaras i ett kassaskåp. 

 

Borttagning / historik för personuppgifter: 

  • Föreningen sparar personuppgifterna så länge uppgifterna är relevanta/personen är medlem i föreningen.  

  • Föreningen sparar viss resultathistorik/medlemsstatistik för föreningshistorik.  

 

Åtkomst till personuppgifter:  

  • Styrelsen har rätt att hantera alla personuppgifter om föreningens medlemmar.  

  • Tränarna har rätt att hantera alla personuppgifter om föreningens medlemmar.  

 

Rättigheter för medlemmar: 

  • Önskar du inte längre finnas med i vårt register eller om du vill begära rättelse av eller få information om de uppgifter vi har om dig kan du ta kontakt med UVKK via mail,This is a mailto link  

 

Uppdaterad: 06 SEP 2018 20:56

Postadress:
Upplands Väsby KK - Konståkning
c/o Danijela Stanarcic, Hammarbyvägen 7
19436 Upplands Väsby

Besöksadress:
Vilunda Ishall, Husarvägen 25
19479 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info